top of page

za 06 nov

|

Kantine Kauter

Sint en Pietenfeest 2021

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we voor onze jongste ploegen een Sint en pietenfeest

Inschrijven doen jullie met de brief die jullie van de trainer krijgen ( U6 tem U9 )
Andere evenementen bekijken
Sint en Pietenfeest 2021
Sint en Pietenfeest 2021

Tijd en locatie

06 nov 2021, 18:00

Kantine Kauter, Kauterstraat, Hamme, België

Over het evenement

Beste voetballertjes, 

Zoals jullie waarschijnlijk reeds gehoord hebben en weten, ben ik onderweg met mijn boot naar jullie! Mijn Pieten mogen dan even rusten van de lange reis en daarna stuur ik hen op pad door de straten van Kastel, Moerzeke en Hamme. 

Mijn sportiefste Piet zal  ik enkele keren langs de velden van KVK Robur op de Kauter en de Moerheide zenden ………………………en neen, jullie zullen hem niet zien, want hij krijgt van mij de opdracht om onopgemerkt te gluren tijdens de trainingen en matchen. 

Hopelijk ziet hij veel inzet en sportief spel, zodat ik heel tevreden kan zijn. Vorig jaar zag mijn zwarte piet dat er af en toe eens wat wild gespeeld en niet geluisterd of opgelet werd. Ik hoop dat jullie dit jaar extra jullie best gaan doen! 

Om die flinke sporters te belonen en hier en daar een sloeber eens aan zijn oor te trekken, wil ik jullie op 

Zaterdag 9 november  een bezoekje brengen in de kantine op de Kauter. 

Jullie kunnen om 18 uur alvast gezellig beginnen met koffie, thee, chocomelk, pannenkoeken voor de kleintjes en boterkoeken en belegde broodjes voor de grote “sloebers” euh mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, … , bedoel ik.

                    Ikzelf zal er maar om 19u30 geraken, wegens te veel werk.

Ik breng alvast de vol verrassing mee en ook lekkere snoepjes voor alle spelertjes. Ook de ingeschreven broertjes en zusjes krijgen een leuk geschenk. 

Om de Kantine op de Kauter  wat gezellig aan te kleden, wil ik graag dat jullie de leuke prent inkleuren die mijn ‘teken’ Piet heeft gemaakt. Wil je nog andere knutselwerkjes maken, doe gerust. Breng alles binnen in de kantine. Aan de ouders en/of vergezellende grootouders, broers of zussen vragen wij een kleine bijdrage. De spelertjes dienen uiteraard niet te betalen.

Deel dit evenement

bottom of page